Motor szerviz szolgáltatások:

Sebestyén motor szerviz szolgáltatások.

JAPÁN motor szerviz. Honda motorszerviz, Kawasaki szerviz, Suzuki motor szerviz, de NEM hivatalos márkaszerviz. Ezért a gyári garancia időn túli, európai és amerikai piacra 1990 után gyártott 4 ütemű, 125 ccm-nél nagyobb, lánc és kardán hajtású, sport és túra motorkerékpárok, általános, időszakos, szervizelését, javítását vállalom nagy tapasztalattal, REÁLIS ÁRON.

Időszakos és általános javítások, alkatrész csere:

A Gyár által előírt, szerelési könyvekben meghatározott km megtétele után, és (vagy) évente elvégzendő ellenőrzési folyamatok, és alkatrész cserék a biztonságos, megbízható motorozás érdekében.
Általános, normál futásból adódó feladatok alkatrész cserék:
Olajcsere: olaj csere, olajszűrő csere, olajleeresztő csavar alátét csere, kardánolaj csere.(MOTUL)
Fék javítások: fékolaj csere, fékbetét csere, féktárcsa csere, fékcső csere, fékfolyadék csere.(EBC)
Futómű javítások: kerékcsapágy csere, kormánycsapágy csere, teleszkóp felújítás, teleszkóp szimering csere, teleszkóp csúszógyűrű és tömítések cseréje.
Láncszett csere: lánc csere, első lánckerék csere, hátsó lánckerék csere.(D.I.D.)
Kuplung: kuplung folyadék csere, kuplung csere, kuplung lamella csere, kuplung rugó csere.(EBC)
Gyertya csere: gyertyák cseréje, gyújtógyertya csere.(NGK)
Szelephézag: szelephézag ellenőrzés, szelephézag állítás, szelepállítás.
Porlasztó: porlasztó tisztítás, karburátor tisztítás, porlasztó beállítás, porlasztó szinkronizálás, karburátor szinkronizálás, légszűrő csere.

Gyorsszerviz:

Vannak szervizelési feladatok, amit viszonylag rövid idő alatt, 1-2 órán belül, el tudok végezni a motorodon, és ha neked úgy kényelmesebb, akár meg is várhatod. Például: állapotfelmérés, olajcsere, olajszűrő csere, légszűrő csere, fékbetét csere, féktárcsa csere, fékfolyadék (fékolaj) csere, kuplungfolyadék csere, első és hátsó lánckerék és lánc (láncszett) csere, első lánckerék ház tisztítás stb. Ez az idő típusonként változó és feltétele, hogy a szükséges alkatrészt be tudjam szerezni és itt legyen hozzá, és legyen a munkához üres pad és szabad kapacitásom is.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges!

Beépítésre kerülő alkatrészek beszerzése:

Motul olaj termékek: motorolajból Motul 5100 4T 10W-40, 10W-50 vagy 5100 4T 15W-50-et töltők a motorodba olajcserénél. Olaj és olajszűrő általában van raktáron készleten, de kérlek kérdezz rá, hogy biztos ami biztos.
Honda, Kawasaki, Suzuki, gyári alkatrészek beszerzése, amit itt cserélek vagy beépítek a javításkor.
EBC féktárcsa, fékbetét, fékfolyadék, kuplung szettek. EBC  termékek, a hazánkban is jó ismert Angol márka mely az USA-ban 65%-ban piacvezető, autó és motorkerékpár termékeivel! Ezeket kiváló alkatrészeket hazánkban, egy nagyon régi barátom Király László forgalmazza. (tőle vettem 1988-ban a motoromhoz, a megszakítókat is) Az EBC termékeiből itt tudsz választani, a profi féktárcsák képeit és az S-Drive technológiát megnézni, melyeket ugyan azon az áron, postaköltséget vagy az beszerzési időt megspórolva, beszerzem és felszerelem a motorodra neked.

EBC termékek:

  • féktárcsa
  • fékbetét variációk tárcsa fékhez
  • fékpofa dobfékhez
  • fékolaj, fékfolyadék kimagasló paraméterekkel
  • féknyereg csúszó csapokhoz erre a célra fejlesztet, hőálló szerelőpaszta
  • kuplung lamella szett variációk
  • erősített kuplungrugó készlet

NGK gyújtógyertyák,
D.I.D. Japán láncok,
JT és Sanstar Japán lánckerekek,
Gyári eredeti és Hiflo Filtro olaj és levegőszűrők, stb.

Kérésedre más olajat, vagy más minőségi alkatrészt is beszerzek, betöltök, beépítek a paripádba, az általam tapasztalatból jó minőségűnek ítélt, termékek közül!

Mivel felelősséget vállalok a munkámra, és a gyári vagy jó minőségű megbízható forrásaimból származó beépített alkatrészekre, ezért az általad beszerzett és hozott olajjal, és alkatrészekkel általában nem dolgozom! Néha felár ellenében előfordulnak kivételek, amit előre egyeztetni kell!