Motor szerviz szolgáltatások:

Japán motor szerviz szolgáltatások:

JAPÁN motor szerviz. Honda motorszerviz, Kawasaki szerviz, Suzuki motor szerviz, de NEM hivatalos márkaszerviz. Ezért a gyári garancia időn túli, európai és amerikai piacra gyártott 4 ütemű, 125 ccm-nél nagyobb, lánc és kardán hajtású motorkerékpárok, általános, időszakos, szervizelését, javítását vállalom nagy tapasztalattal, REÁLIS ÁRON.

Időszakos és általános javítások, alkatrész csere:

A Gyár által előírt, szerelési könyvekben meghatározott km megtétele után, és (vagy) évente elvégzendő ellenőrzési folyamatok, és alkatrész cserék a biztonságos, megbízható motorozás érdekében.
Általános, normál futásból adódó feladatok alkatrész cserék:
Olajcsere: olaj csere, olajszűrő csere, olajleeresztő csavar alátét csere, kardánolaj csere (MOTUL)
Fék javítások: fékolaj csere, fékbetét csere, féktárcsa csere, fékcső csere, fékfolyadék csere (EBC)
Futómű javítások: kerékcsapágy csere, kormánycsapágy csere, teleszkóp szimering csere
Láncszett: lánc csere, első lánckerék csere, hátsó lánckerék csere (D.I.D.)
Kuplung: kuplung folyadék csere, kuplung csere, kuplung lamella csere, kuplung rugó csere (EBC)
Gyertya: gyertyacsere, gyújtógyertya csere (NGK)
Szelephézag: szelephézag ellenőrzés, szelephézag állítás, szelepállítás
Porlasztó: porlasztó tisztítás, karburátor tisztítás, porlasztó beállítás, porlasztó szinkronizálás, karburátor szinkronizálás

Gyorsszerviz:

Vannak szervizelési feladatok, amit viszonylag rövid idő alatt, 1-2 órán belül, el tudom végezni a motorodon, és ha neked úgy kényelmesebb, akár meg is várhatod. Például: olajcsere, olajszűrő csere, fékbetét csere, fékfolyadék (fékolaj) csere, kuplungfolyadék csere, első és hátsó lánckerék és lánc (lánc szett) csere, állapot felmérés stb. Ez az idő típusonként változó és feltétele, hogy a szükséges alkatrészt be tudjam szerezni és itt legyen hozzá.
Bejelentkezés, időpont egyeztetés szükséges!

Beépítésre kerülő alkatrészek beszerzése:

Motul olaj termékek: motorolajból Motul 5100 4T 10W-40 vagy 5100 4T 15W-50-et töltők a motorodba olajcserénél. Az olaj ára 330.Ft/deciliter. Olaj és olajszűrő általában van készleten, de kérlek kérdezz rá, hogy biztos ami biztos.
Honda, Kawasaki, Suzuki gyári alkatrészek beszerzése, a javításhoz.
EBC féktárcsa, fékbetét, fékfolyadék, kuplung szettek. EBC  termékek, a hazánkban is jó ismert Angol márka mely az USA-ban 55%-ban piacvezető, autó és motorkerékpár termékeivel! Ezeket kiváló alkatrészeket hazánkban az ezer éve barátom Király Laci forgalmazza (tőle vettem 1988-ban a motoromhoz, a megszakítókat is). Az EBC termékeiből itt tudsz választani, a profi féktárcsák képeit, és az S-Drive technológiát megnézni melyeket ugyan azon az áron, postaköltséget vagy az beszerzési időt megspórolva, beszerzem, és felszerelem a motorodra neked.

EBC termékek:

  • féktárcsa
  • fékbetét variációk tárcsa fékhez
  • fékpofa dobfékhez
  • fékolaj, fékfolyadék kimagasló paraméterekkel
  • fékmunkahenger csúszó csapjaihoz speciális hőálló zsír
  • kuplung lamella szett variációk
  • kuplung rugó

NGK gyújtógyertyák,
D.I.D. Japán láncok,
JT és Sanstar Japán lánckerekek,
Gyári eredeti és Hiflo Filtro olaj és levegőszűrők, stb.

Kérésedre más olajat, vagy más minőségi alkatrészt is beszerzek, betöltök, beépítek a paripádba, az általam tapasztalatból jó minőségűnek ítélt, termékek közül!