Motorszerelő Sebestyén Honda, Suzuki, Kawasaki, motorok szervizelése a kezdetektől napjainkig.

Sebestyén Andrásnak motorkerékpár szerelő vagyok, 1985 óta szerelem a motorokat, (hivatásszerűen 1990-től) melyeket, olyan hozzáállással, lelkiismeretes munkával, precizitással csinálok, mintha a saját motorom lenne! Életem folyamán több száz új motort raktam össze dobozból, és üzemeltem be (null szerviz), ráadásul az általam megjavított és szervizelt gépek száma már több mint tízezerre tehető napjainkra. ÉS MÉG MOST IS SZERETEM CSINÁLNI!

Motor szervizek, ahol dolgoztam:

1985-be 16 évesen vettem az első motorom ami akkor 23 éves volt,
és azt már magamnak szereltem.

Motorkerékpár-szerelő pályafutásom 1990-be kezdődött a MotorPedo Kft. (Budapest III. kerület Kunigunda út 3.)
HONDA szerviz. Ez volt az első Honda motorszerviz az országban, ahol Zajzon András és Dr. Spáth Tivadar voltak a főnökeim, és a cég kereskedelmi részlegénél dolgozott Bajok Gábor is, aki akkor a kollégám volt, és ő később a Magyar Suzuki RT. motorkerékpár üzletág vezetője lett.

A céget az HONDA EL-Royal Kft. vette át és a Bp. XIII. kerület Fáy utca 43-45. szám alá került, majd
1994 Befejeződött a szerviztevékenység, és vezérképviseletté alakult.

1994 Megalakult NEMES TEAM HONDA és SUZUKI márkakereskedés és motorszerviz Dunaharasztiban, és ott Takács Ferenc és Kopp György voltak a mestereim, és tőlük tanulhattam el a szerelés fortélyait, és a cég tulajdonosa Nemes Ferenc, akinek  a SUZUKI RGV250 majd, Andy Hofmann féle KAWASAKI ZXR750 superbike motorja, és Benner Zsolt HONDA RS250R, majd HONDA CBR600F pályamotor szerelésében, tuningolásában segédkezhettem. A cég Német gyártmányú P4- es fékpaddal is rendelkezett.

1997 Kiefer Antal gépészmérnök barátommal létrehoztam a KASA motorszervizt a XXll. kerületben, majd a XI. kerületbe folytattuk a szerelést, ahol Máté István (MAMI alapító) SUZUKI RG 250 Gammáját is szervizeltem.

1999 Déczi Ferenc tulajdonában lévő, KAWASAKI Márkakereskedésben (Budapest IX. ker. Mester utca 27.) helyezkedtem el, mint motorkerékpárszerelő  és ez volt az első hivatalos budapesti Kawasaki szerviz.

2000 Német István barátommal KAWASAKI motorkerékpár márkaszervizt nyitottunk Budapest IX. kerület Nagyvásártelep 17. számú épületében, ahol motorok mellett KAWASAKI és SEADOO Jet Ski-ket is javítottam. Akkor mi voltunk az egyetlen KAWASAKI motorszerviz, márkaszerviz Budapest, ott motorszerelő és tulajdonos is voltam. Sajnos a cégünk bontási területen volt így onnan el kellett költöznünk.

2002 Bíró Balázs tulajdonában lévő HOSUBA GARÁZS márkakereskedés , HONDA és SUZUKI motorszerviz szervizvezetője lettem. Itt szedtem szét HONDA GL 1500 Gold Wing motorblokkot.

2005 KING-ROAD Motors, SUZUKI motorszervíz és márkakereskedés ,Bp., XVII kerület Home Centerben nyitott szervizét vezettem, ahol SUZUKI GSXR1000 pályamotorját szervizeltem Németh Balázsnak.

Szabó Péter tulajdonos támogatásával, a SPORT1 TV csatornán, a MOTORSHOW adásaiban, Fodor Donát és Oncsik Zoltán műsorvezetőkkel, az angyalkás és ördögös fényezésű SUZUKI GSXR1000 szervizelésével és tuningolásával többször is szerepeltem.

2005-2009 KAWASAKI SXI750 freestyle Jet Skit építettem, tuningoltam szervizeltem, ifj. Ivanics Lajos barátomnak. (Volvo Ford Hyundai Kawasaki Ivanics)

2007 Maxxpower HONDA Márkakereskedés és szerviz (III. ker. Bécsi út 170) szervizében lettem motorszerelő (Tulajdonosok: Halász Ferenc és Lakatos Károly). Itt 4-500 db motort szereltünk havonta. A sok gyönyörű HONDA CBR és CBF stb. között volt pár NRX 1800 Walkyrie Runa is. Ott javítottam Szabó Sipos Barnabás Honda VT750 es motorját is, és volt Gold Wing trike-á átalakítása gyári kittel.

Kollégáim: Bubenkó Imre, Gál Tamás, Garamvölgyi Krisztián, Lázár Anett, Nógrádi Csaba, Farkas József, Ruppl Mihály, Hess László, Goreczki Zsolt.
A helységet a SUPERZONNE tulajdonosa Havas Péter vette meg, és a szerviz még egy évig működött.

2009 Fekete László Black Motorsport Kft. SUZUKI Márkakereskedés és szervizében szedtem szét SUZUKI VZR1800 blokkot, szervizeltem Nagy Feró SUZUKI AN 650 ét, Talmácsi Gábor SUZUKI Cross motorját.

2010 Dodónál (Szabó József) a GSX-R szervizben Kiss Anitának építettünk SUZUKI GSXR600 pályamotort.

2010 G4S Biztonságtechnikai ZRT. jármű flotta szervizében, a futár és járőr motorok mellett, Kecskeméti Márk szerviz csapatában, Bárczi László tuning mester kollégámmal KTM SMR450 supermotót, Tóth Ádám Husabergjét és HONDA CRF450R motorját csináltam.

2011 A szentendrei GOMOTO-nál (tulajdonos: Gorecki Zsolt) ismét egy kuriózum HONDA NRX1800 Valkyrie Runa-t csináltam.

2012-től a XI. kerületi Mirek Motorsnál (tulajdonos: Golán Miroszláv) keztem dolgozni mint motorszerelő, ami segítségemmel 2013-ban KAWASAKI szerviz lett.

2014 Eszenyi Lajos barátom cégébe, (Orsó ’95 Kft.) mint motor szerviz, motorszerelő önállóan dolgozom.

2017 Sebestyén motorszerviz, motorszerelő, motorkerékpár-szerelő, motorkerékpár javító. Még az Orsó Kft. területén, de már önálló cégformában, mint egyéni vállalkozó.

2020 Honda Suzuki Kawasaki motor szerelő, Sebestyén Motorszerviz. Új telephelyen a 8.kerület Századosnegyed, Asztalos Sándor út 12. Haberkorn telep területén. A T-Systems Cloud & Data center mellett.

Téged is ide várlak szeretettel!

Vizsgák, oklevelek:

 • HONDA szervezésében a HONDA CBR600F-as típus szerviztréningjén Yasuo Tanji Japán instruktortól kaptam az első oklevelemet.
 • 1991 Csonka János Műszaki Szakközép Autószerelő szak esti képzés.
 • 1994 4 ütemű SUZUKI szerviztréningen Esztergomban voltam. (oklevél)
 • 1995 Tosinobu Waribi Japán instruktor HONDA szerviztréningjén vettem részt. (oklevél)
 • 2004 MAMI Közlekedésgépészeti Szakközép motorkerékpár szerelő szak.
 • 2006 A SUZUKI esztergomi gyárában tartott szerelő versenyen 5. lettem.
 • 2013 IVANICS MOTOR Kft. Kawasaki oklevél
 • 2014 IVANICS MOTOR Kft. Kawasaki oklevél

Motor típusok, tuning motorok, amiket szervizeltem:

 • Nemes Ferenc SUZUKI RGV250
 • Andy Hofmann KAWASAKI ZXR750 superbike motorja
 • Benner Zsolt HONDA CBR600F, és RS250R pályamotorok tuningolása szervizelése
 • Máté István SUZUKI RG250 Gamma
 • HONDA GL 1500 Gold Wing motorblokk szétszedése, szerelése
 • Szabó Sipos Barnabás HONDA VT750-es motorját javítottam
 • több Honda NRX 1800 Valkyrie Runa
 • Németh Balázsnak a SUZUKI GSX-R1000 pályamotorját szervizeltem
 • Nagy Feró SUZUKI AN 650 ét
 • Talmácsi Gábor SUZUKICross motorját
 • Kiss Anitának építettünk SUZUKI GSXR600 pályamotort
 • Tóth Ádám Husabergjét és HONDA CRF 450 R motorját csináltam
 • Kecskeméti Márk KTM SMR 450 szervizelése

Sebestyén motorszerviz, motorszerelő, motorkerékpár-szerelő, motorkerékpár javító